Kezdőlap

Beltéri ajtók széles választékban

Fő profilunk az ajtó forgalmazás. Az általunk forgalmazott termékek 1990 óta közkedvelt típusai az építkezőknek, és ajtóink új lehetőségeket nyitottak a lakásfelújítók és kivitelezők széles körében.

Ablakbuda műanyag ablak Budapest

Műanyag ablakrendszerek. Olcsó, de magas minőségű, minőségi műanyag nyílászárók. Ablakok, ajtók.A kiváló minőségű Kömmerling alapanyagokból gyártott műanyag nyílászárók egyaránt megfelelnek a karakteresebb vonalvezetést kedvelők, és az új generációs modellek kedvelői között. A legújabb Horizont már a 4. profilgeneráció, és az elődjeidhez képest sokkal több műszaki fejlesztést kínál.

ABLAK – Ajtó | 7 év teljes körü garancia!

Oknoplast ablak, ajtó 5 és 6 légkamrás ablakok K=1.0 üveg alapáron! 7 év teljeskörű garancia! -Biztonsági nyílászárók – Műanyag ablak – ajtó -fa beltéri ajtó -alumínium nyílászárók Ablakcsere!

Ablak és ajtó

Minőségi nyílászárók, ajtók és ablakok a Hofstadter Kft-től. Cégünk fa ablakokat, fa bejárati ajtókat, műanyag ablakokat és műanyag bejárati ajtókat gyárt. E mellett gyártunk és forgalmazunk fa és alumínium kombinációval készülő ablakokat, amelyek a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelelnek. A Hofstadter Kft nyílászáróinak neve egyet jelent a professzionális minőséggel.